FirstAgenda Live - Datostempel for forfall og en rekke optimaliseringer

Submitted by Andreas on fre, 03/05/2024 - 11:54

I den siste produktoppdateringen for FirstAgenda Live er det nå blant annet mulig å se et datostempel for når en møtedeltaker har meldt forfall. I tillegg kan administratoren nå laste ned vedlegg fra innstillinger og innsendte forslag, mens det er gjort en rekke tillegg og rettelser til storskjermvisningen


Datostempel for forfall 
Produktoppdateringen inneholder et tillegg som gjør det mulig for administratoren å se et datostempel for når en møtedeltaker har meldt forfall. Dette har til hensikt å gi bedre innsikt i overholdelse av frister for forfall. Nedenfor vises et eksempel på datostempelet ved en forfall.

Bilete
Datostempel ved afbud

 

 

 

 

 

 

 


Administratoren kan laste ned vedlegg 
Nå er det også mulig for administratorer å laste ned vedlegg fra innstillinger og innsendte forslag i administrasjonsvisningen.
 

Storskjermen - tillegg og rettelser 
Hvis en møtedeltaker har meldt seg på talerlisten i form av en replik, er dette også gjort tydeligere på storskjermvisningen. Løsningen tar nå også hensyn til den tidssonen brukeren har angitt i sin profil i stedet for tidssonen som er registrert på brukerens PC. Dette skal rette opp visningsfeil for taletiden på storskjermvisningen.

Bilete
Kommentar i talerlisten