FirstAgenda Live - Automatisk overføring

Submitted by Emilie on fre, 07/10/2022 - 16:46

INTEGRASJON

• Automatisk overføring av gjenpublisere møter:
    Det nye webhook'et gjør det mulig å innlese gjenpubliserte øter fra Prepare til Live - uten å måtte gjøre det gjennom Live. Det vil si at første versjon av møtet skal stadig importeres ved å klikke på "Import"-knappen, men nye versjoner av møtet blir overført automatisk.

• Ved bruk av Import-knappen i Live vises et gult advarselsikon ut fra "Brukere" hvis noen av brukerne ikke er med i importen fra Prepare. Årsaken her kan typisk være at en bruker ikke har bekreftet sin invitasjon i Prepare.
    ​Informasjon om "Ikke importerte brukere" vises nå igjen i Live. .

ADMIN-DELEN

• Snippet tool og markering av tekst
    Når du markerer en tekst i en "Innstilling" for eksempel, så henger "Snippet tool"-popover nå fast i den bakenforliggende teksten når man scroller opp og ned. Det vil si at den forblir i konteksten, der hvor den hører hjemme.

• Feil saksrekkefølge ved nedlasting av møteprotokoll
    Saksrekkefølgen i den samlede møteprotokollen er nå tilsvarende som saksrekkefølgen var i Live.

BRUKER-DELEN

• E-postbekreftelse: Møtetidspunktet viser to timer feil
    Når et varamedlem bekrefter deltakelse på et møte, viste kvitteringen et tidspunkt som var to timer feil. Det er nå rettet.

• Replikk er inaktiv til taler går i gang
    Replikknappen er inaktiv i standalone, frem til hovedtaleren har startet sin tale. Når talen først er i gang, kan møtedeltakerne tegne seg til replikk.