Oppsett av Azure AD pålogging

Før Azure AD kan aktiveres, kreves det at...

1. Du har tilgang til Metadata-URLen for organisasjonens AD.

2. Du er i stand til å sette opp konfigurasjonen selv, der du må finne en App Registration og dens tilhørende ID.

Deretter kan Azure AD pålogging aktiveres på følgende måte

Slik aktiverer du Azure AD pålogging

1. Logg inn på administrasjonssiden (https://admin.agendapublication.dk)

2. Klikk på "Generelt" i venstremenyen og gå til "Websites".

3. På bunnen av siden, sett en hake ved "Aktiver ADFS pålogging".

4. Sett inn Metadata-URLen i feltet "ADFS Metadata-URL".

5. Sett inn App-IDet i "Azure AD Application ID".

6. Klikk på "Lagre".

Hvis all informasjon er korrekt, vil du fremover bli bedt om å logge inn med Azure AD når du besøker Publication-siden.