Hvordan endrer jeg sorteringsrekkefølgen på grupperinger?

Slik endrer du sorteringsrekkefølgen på grupperinger:

1. Logg inn på administrasjonssiden (https://admin.agendapublication.dk).

2. Klikk på "Dagsordener" i venstremenyen og gå til "Grupperinger".

3. Trykk på "Aktiver grupperingsfunksjon" og opprett de ønskede grupperingene.

4. I kolonnen "Sortering" er det et tall. Dette tallet kan endres til ønsket plassering i rekkefølgen ved å skrive inn plasseringen, for eksempel "2", og deretter trykke på Enter.

Bilete
Sortering

Den valgte sorteringsrekkefølgen vil nå bli gjenspeilet i "Udvalg"-kolonnen på forsiden.