Slik bytter du mellom en Prepare-organisasjon som ligger i Amazon og en organisasjon som ligger i Binero

Det kan hende at du som møtedeltaker har tilgang til to organisasjoner, hvor den ene organisasjonen ligger på web.firstagenda.eu og den andre organisasjonen ligger på web.firstagenda.com.

Du kan bruke samme innlogging (brukernavn og passord) for begge miljøer og trenger derfor ikke to forskjellige brukerkontoer.

Slik bytter du mellom de to organisasjonene i en nettleser

• Logg inn med din innlogging på web.firstagenda.com

• Du kan nå bytte til din andre organisasjon (som ligger på web.firstagenda.eu) på 2 måter:

1. Den første muligheten er å klikke på adresselinjen øverst i nettleseren og skrive inn web.firstagenda.eu.

1. Du vil nå få tilgang til de organisasjonene som ligger på web.firstagenda.eu.

Bilete
Gå til web.firstagenda.eu

1. Den andre muligheten er at du klikker på ditt profilikon øverst i høyre hjørne av Prepare og klikker på 'Rediger Profil'. Du blir nå videreført til brukeradministrasjonssiden.

1. Klikk nå på 'Organisasjoner' i venstremenyen.

2. Her får du en liste over alle de organisasjonene som din bruker er tilknyttet (både de organisasjonene som ligger på web.firstagenda.com og web.firstagenda.eu)

Bilete
Organisasjoner

• Klikk på den organisasjonen du ønsker å få tilgang til.

Slik bytter du mellom de to organisasjonene på iPad

• Klikk på FirstAgenda-appikonet på skrivebordet på din iPad

• Du vil nå se innloggingsboksen til Prepare-appen.

• Her fremgår det av undertittelen på FirstAgenda Prepare-logoen om du er på web.firstagenda.com eller web.firstagenda.eu.

• Står det ‘Danmark’ under logoen, er du på web.firstagenda.com.

• Står det ‘EU’ under logoen, er du på web.firstagenda.eu.

• Logg inn med din innlogging (for eksempel under ‘Danmark’, som altså knytter seg til web.firstagenda.com)

• Hvis du etterpå ønsker å få tilgang til organisasjoner som ligger på web.firstagenda.eu, må du klikke på tannhjulet nederst i venstre hjørne og klikke på Logg ut.

• Du møter igjen innloggingsboksen til Prepare, hvor du nå skal bytte region.

• Klikk på de tre prikkene øverst til høyre og klikk på ‘EU’ i listen

Bilete
Klikk på de tre prikkene øverst til høyre og klikk på ‘EU’ i listen

• Du vil nå legge merke til at undertittelen til FirstAgenda Prepare-logoen endres til ‘EU’, og du vet dermed at du har byttet til web.firstagenda.eu

• Logg inn i Prepare igjen, med samme innlogging som før.

NB. På iPad må du altså logge ut og inn igjen for å bytte mellom de to organisasjonene.

OBS. Du vil bli bedt om å logge inn med de nødvendige innloggingsdetaljene som kreves av den spesifikke organisasjonen. Dette kan innebære å bruke ditt AD-innlogging i den ene organisasjonen og ditt brukernavn og passord i den andre organisasjonen. Du må bare sørge for at begge innloggingstyper er knyttet til samme brukerkonto.