Hvordan endrer jeg mitt brukernavn?

Som møtedeltaker har du muligheten til å endre ditt eget brukernavn.

Slik endrer du ditt brukernavn:

• Logg inn på web.firstagenda.com

• Klikk på initialene dine i øvre høyre hjørne og deretter på "Rediger profil."

Bilete
Klikk på Rediger profil

• Du vil nå bli ført til brukeradministrasjonssiden. Klikk på "Sikkerhet" i venstre meny.

Bilete
 Klikk på "Sikkerhet" i venstre meny.

• For å endre ditt brukernavn, klikk på "Rediger" ved siden av brukernavnet.

Bilete
klikk på "Rediger" ved siden av brukernavnet.

• Skriv inn det nye brukernavnet du ønsker å bruke for pålogging fremover og klikk på "Lagre."

Bilete
Skriv inn det nye brukernavnet du ønsker

Du har nå endret ditt brukernavn.