Hvordan sender jeg en invitasjon på nytt til flere brukere samtidig?

Hvis invitasjonen til FirstAgenda Prepare har gått tapt for flere av dine brukere, har du muligheten til å sende en invitasjon på nytt til flere samtidig.

Slik sender du en invitasjon på nytt til flere personer samtidig:

• Klikk på "Brukere" i venstremenyen i Prepare.

• Klikk på "Se status for alle brukere" i øvre høyre hjørne. Du blir nå videresendt til brukeradministrasjonen.

Bilete
Klikk på 'Se status for alle brukere' i øvre høyre hjørne.

• Klikk deretter på "Invitasjoner" i venstremenyen på brukeradministrasjonssiden. Her finner du en liste over brukere som har mottatt en invitasjon, men som ikke har brukt lenken i invitasjons-e-posten.

Bilete
Klikk deretter på 'Invitasjoner' i venstremenyen

• Klikk på initialene ved siden av brukerne som trenger å få sin invitasjon sendt på nytt, slik at de blir markert med en blå hake.

• En blå boks dukker opp nederst på skjermen. Klikk på "Send på nytt".

Bilete
Klikk på "Send på nytt".

Du har nå sendt invitasjonen på nytt til flere brukere samtidig, og brukerne vil motta en ny invitasjons-e-post i sin innboks.