Publiserings-API - Hvilke innstillinger kan jeg gjøre?

Du skal være administrator i FirstAgenda Prepare for å kunne endre på innstillingene under menypunktet Publiserings API. Dagsordenansvarlige kan ikke tilgå menypunktet!

Under menyen Publiserings API, får du et overblikk over hvilke dagsordener din organisasjon får overført fra Prepare til hjemmesiden. Du har også mulighet for å tilføye nye utvalg og velge om en tittel til et lukket punkt skal vises eller ej.

Publiserings-API'et sørger kun for at dere mottar data fra de dagsordener som dere ønsker å vise på hjemmesiden.

Startdato for publisering

Bilete
Startdato for publisering kan sees og endres i det øverste feltet

Foran feltet Startdato for publisering, velger du først den dato dagsordnene skal publiseres fra Prepare. Klikk på Lagre for å lagre datoen.

Dersom du ikke setter en startdato, så vil alle møter tilbake i tid være tilgjengelig i API og dermed tilgjengelig for eventuell visning på en nettside eller intranett.

Tilføy utvalg til hjemmesiden

Bilete
Oversikt over de ulike valgene for nettsiden

Velg "Rediger" for at tilknytte utvalg som du ønsker det skal presenteres dagsordner fra på hjemmesiden deres.

Som ugangspunkt vil det ikke bli vist titler for lukkede punkter, men kun titlen "Lukket punkt". Hvis du vil vise den lukkede tittel, setter du et flueben under kolonnen Vis lukket tittel

Sett også et flueben i feltet under Vis lukket beslutning, hvis den lukkede beslutning skal fremgå hjemmesiden deres.

Merk: at det lukkede punktets innhold, med saksfremstilling og bilag, ikke vil bli vist på hjemmesiden.

Bilete
Under "rediger" kan du legge til og fjerne utvalg