Hjelp til omdirigerings-URL?

Som organisasjonsadministrator har du muligheten til å opprette en omdirigerings-URL som tar deg direkte til FirstAgenda Prepare

Omdirigerings-URLen kan brukes av alle brukere i organisasjonen deres for å komme direkte til FirstAgenda Prepare, uten å måtte gå gjennom påloggingsboksen først.

Omdirigerings-URLen er bare relevant hvis dere bruker AD-pålogging eller annen intern pålogging i organisasjonen deres. I tillegg er det også mulig å lagre omdirigerings-URLen som bokmerke eller som en direkte lenke på skrivebordet, og dermed opprette en rask snarvei til forsiden av FirstAgenda Prepare.

For å kopiere lenken markerer du bare hele lenken, høyreklikker med musen og klikker på "kopier tekst". Du kan også klikke på den lille mappe-ikonet til høyre for lenken. Dette kopierer også hele lenken til utklippstavlen.

Hva om du er medlem av flere organisasjoner?

• Hvis du er medlem av flere organisasjoner, vil du som utgangspunkt bli ført direkte til den spesifikke organisasjonen som omdirigeringslenken er opprettet for.

• Hvis du allerede er logget inn og har en fane åpen i FirstAgenda Prepare, vil du imidlertid bli ført direkte til den organisasjonen du sist var på. Derfor kan du med fordel lukke åpne faner i FirstAgenda Prepare hvis du ønsker å komme direkte til den spesifikke organisasjonen.