Hvordan lager jeg en avstemning med punkter?

Hvis du ønsker å dele en innstilling eller et forslag opp i flere punkter slik at du kan stemme over dem individuelt.

Slik lager du en punktvis avstemning:

1. Gå inn på møtet og den spesifikke saken på dagsordenen der du ønsker å lage en punktvis avstemning.

2. Begynn med å markere teksten med musen på den eksisterende innstillingen/forslaget som skal sendes til individuell avstemning.

3. Over markeringen vil det nå dukke opp en boks med valgmulighetene Innstilling og Forslag.

Bilete
Over markeringen vil det nå dukke opp en boks med valgmulighetene Innstilling og Forslag.

1. Klikk på Innstilling eller Forslag. Din innstilling/forslag vil nå bli lagt til behandlingen og vil plassere seg under den/det opprinnelige innstilling/forslag.

Bilete
Klikk på Innstilling eller Forslag. Din innstilling/forslag vil nå bli lagt til behandlingen og vil plassere seg under den/det opprinnelige innstilling/forslag.

1. Gjenta prosessen for punkterne som skal sendes til individuell avstemning

2. Nå kan du sende hvert punkt fra den opprinnelige innstillingen/forslaget til avstemning