Hvit skjerm når du bruker “Godkjenn uten avstemning”

Dato
Status
Type
Info
Kategori

Vi har funnet en mindre ustabilitet i Live, som gjør at enkelte administratorer sporadisk opplever en hvit skjerm når de klikker på "Godkjenn uten avstemning"-knappen.

Scenarioet har vi kunnet reprodusere, men det er ikke konstant og etter utgivelsen i går kveld har vi ikke lykkes med å provosere frem den hvite skjermen ved å klikke på "Godkjenn uten avstemning".

Vi vil gjerne høre fra deg hvis du fortsatt møter den hvite skjermen.
Kontakt Support@firstagenda.dk

MIDLERTIDIG LØSNING

Hvis du møter den hvite skjermen, kan du bli kvitt den ved å gjøre følgende:

• Oppdater nettleseren din
  • Klikk på "Se avstemning"
  • Klikk på "Lagre og lukk"

Beste hilsener

FirstAgenda Teamet