Hvordan tilføjer jeg LetDialog som bogmærke på min iPad?

Når man ofte bruger en specifik hjemmeside, er det rart med en hurtig genvej til at åbne den. Derfor har vi lavet en vejledning til dig, som viser, hvordan du nemt kan oprette et bogmærke til LetDialog på din iPad.

Bogmærke

1. Gå til www.letdialogen.dk i browseren på din iPad (Safari)

2. Klik på knappen "Del" på værktøjslinjen, og vælg derefter "Tilføj bogmærke"

Image
Del-ikon markeret, hvor man kan tilføje til bogmærke og hjemmeskærm

1. Når dette er gjort vil du herefter kunne finde LetDialog under dine bogmærker. Dem finder du ved at klikke på "Bogmærker", som vist på billedet

Image
Bogmærke-ikon markeret i øverste venstre hjørne