Hvordan journaliserer jeg mine dialoger fra LetDialog?

Nedenfor finder du vejledning til både den nye og gamle version af LetDialog. Vejledningen til den nye LetDialog er først.

Image
Nyt LetDialog Logo

LetDialog understøtter journaliseringspligten ved, at dialogen kan hentes som PDF og herefter journaliseres i et ESDH- eller fagsystem. Læs mere om, hvordan du henter dialogen ud som PDF i denne vejledning.

Sådan journaliserer du dine dialoger

• Log ind på app.letdialog.dk

• Find og klik på den pågældende dialog i dialogoversigten, som du ønsker at journalisere

• Klik på det lille info-ikon øverst i højre hjørne og klik på ‘Hent dialog som PDF’

Image
Klik på Hent dialog som PDF

• Klik på datoen under ‘Hent indlæg fra’ for at vælge hvilke datoer journaliseringen skal strække sig over

Image
Vælg journaliserings-perioden

• En boks dukker op, hvor du kan vælge start- og slutdato

Image
Vælg datoer

• Klik slutteligt på ‘Hent dialog’

Image
Tryk på Hent dialog

PDF’en hentes nu ned på din computer.

Image
Gammelt LetDialog logo

LetDialog understøtter journaliseringspligten ved, at dialogen kan hentes som PDF og herefter journaliseres i et ESDH- eller fagsystem. Læs mere om, hvordan du henter dialogen ud som PDF i denne vejledning.

Sådan journaliserer du dine dialoger

1. Log ind i LetDialog og klik på den dialog, som du ønsker at journalisere

2. Klik på "Info" og derefter "Hent dialog som PDF"

3. Nu kan du hente hele dialogen ved at klikke "Hent PDF". Ønsker du kun at hente dele af dialogen, så angiv et datointerval ved at klikke på dato-felterne og afslut med "Hent PDF"

Image
Blå "hent PDF"-knap for at hente PDF

Når du har klikket "Hent PDF" bliver dialogen downloadet til din PC eller smartphone. Vær derfor opmærksom på at få slettet PDF'en fra din enhed, så snart du har journaliseret den i det pågældende ESDH- eller fagsystem.