Hvordan sletter jeg en besked i LetDialog?

Hvis du fortryder en besked, du har skrevet i en dialog, kan du slette den igen.

Hvornår kan det være relevant at slette en besked?

Ved anvendelsen af LetDialog i gruppedialoger kan det være relevant for den dialogansvarlige at slette en besked i dialogen.

Moderering er særligt vigtigt i gruppedialoger, hvor flere forskellige borgere indgår.

Vejledning til Web

1. Hold musen over beskeden, du ønsker at slette og klik på skraldespandsikonet

Image
Klik på skraldespands-ikonet ud fra beskeden

1. En pop-up boks dukker nu frem på skærmen, hvor du skal beskræfte at du vil slette beskeden

Image
Bekræft at du vil slette besked

Som dialogansvarlig kan du også slette andres beskeder i dialogen. Når en besked bliver slettet, vil dette fremgå i dialogen, og det vil også fremgå, hvem der har slettet beskeden.

Vejledning til app

På telefonen har vi også gjort det ekstremt nemt, at slette en besked, hvis den ikke længere skal være tilgængelig i LetDialog.

1. Hold fingeren på den besked du ønsker at slette og tryk på skraldespands-ikonet som viser sig ud for beskeden

Image
Slet besked på app

1. Tryk herefter på "Slet besked" i pop-up boksen

Image
Bekræft at du vil slette besked

Beskeden er nu slettet.