Hvordan gensender jeg en invitation til LetDialog?

Det kan være, at du tidligere har sendt en invitation til en bruger til LetDialog, men at vekommende du har inviteret ikke har nået at bruge invitationslinket inden for de 24 timer, som anvist i mailen. I dette tilfælde har du mulighed for at gensende invitationen.

Sådan gensender du en invitation

1. Log ind på app.letdialog.dk

2. På forsiden klikker du på de tre streger øverst i venstre hjørne og klikker herefter på Organisationsenheder

3. Gå til den organisationsenhed hvortil du vil invitere en medarbejder

4. Klik på 'Medlemmer' i den øverste menu

Image
Klik på medlemmer
  1. Du ser nu en medlemsliste over alle de medlemmer, som er tilknyttet enheden. Scroll ned til den bruger du ønsker at gensende en invitation til, eller søg vedkommende frem i søgefeltet øverst. Brugeren vil være markeret med et lille brev-ikon, som indikerer, at der er sendt en invitation, der ikke er blevet brugt.
Image
Brev-ikon
  1. Til højre ud fra brugeren klikket du på de tre prikker og herefter på 'Gensend invitation'

Image
Gensend invitation til letdialog

1. Brugeren vil nu modtage en ny invitationsmail med et nyt invitations link. Tag eventuelt kontakt til vedkommende, og gør opmærksom på den nye invitation

Image
Invitation er blevet gensendt