Hvordan fjerner jeg en deltager fra en dialog?

Som administrator og dialogansvarlig har du mulighed for at fjerne en deltager fra en dialog.

Sådan fjerner du en deltager fra en dialog

• Log ind på app.letdialog.dk eller på appen og klik på den dialog i dialogoversigten, hvorfra du ønsker at fjerne en deltager

• Klik på det lille "i" ikon øverst i højre hjørne og klik derefter på "Deltagere"

• Du ser nu en liste over de deltagere, som er med i dialogen. Klik på de tre prikker ud fra den deltager du ønsker at fjerne og klik på "Fjern fra dialog"

Image
Fjern deltager fra dialog

Deltageren er nu fjernet fra dialogen og kan ikke længere se og tilgå den.

Ønsker du at tilføje en deltager til dialogen?

Læs her, hvordan du tilføjer en deltager til en dialog.