Kan jeg ændre på stylingen af dagsordener/referater?

Som administrator af Publication i jeres organisation, så har du mulighed for at ændre på stylingen af jeres dagsordener eller referater. Der findes en lang række funktioner, du kan slå til og fra.

Sådan ændrer du på stylingen af dagsordener/referater

Image
Venstremenu i Publication med dropdownliste under menupunktet Dagsordener

• Nu har du mulighed for at lave dine ændringer til stylingen.

• OBS: Det er kun ift., hvordan tabeller, tekstbokse etc. ser ud, og ikke det overordnede layout på jeres løsning, du kan ændre på her.

• Funktionerne ses på nedenstående billede:

Image
Rediger i CSS indstillinger i Publication