Understøtter Publication webtilgængelighed WCAG 2.1 AA?

FirstAgenda anerkender kundernes forpligtelse til at gøre produktet, FirstAgenda Publication, tilgængeligt , jf. ”Lov om tilgængelighed af offentlige organers websteder og mobilapplikationer”.

Vi evaluerer selv løsningen løbende. De anvendte vurderingsmetoder er ”Accessiblity Insights for web” som er et udvidelses-plugin til Chrome og QualWeb, som anbefales af digitaliseringsstyrelsen. PDF’er der genereres af Publication er vurderet med værktøjet “PDF Accessibility Checker (PAC) 2021”. Tilgængelighedsvurderingen kan tilsendes ved behov.

Fundne brud på tilgængelighed bliver løst i kraft med nyudvikling.

Hvis du oplever problemer med utilgængeligt indhold

Du kan kontakte FirstAgenda, hvis du oplever, at der er utilgængeligt indhold på siden.

Kontakt os på: support@firstagenda.dk

Yderligere information og vejledning fra digitaliseringsstyrelsen: Lov om webtilgængelighed