Kan jeg sætte ADFS integration op mod Publication?

Du kan i FirstAgenda Publication vælge at kræve ADFS login. Dette kan f.eks. være relevant hvis du gerne vil publicere dagsordener og referater internt i sin organisation.

FirstAgenda Publication vil således kræve at brugeren er logget ind i organisationens AD før vedkommende får adgang til indhold.

Opsætning i FirstAgenda Publication

En administrator skal logge ind i FirstAgenda Publication og redigere det pågældende website, der skal kræve ADFS login:

• Log ind i FirstAgenda Publication og gå til > Generelt > Websites > Rediger

Image
Visning af hvordan man finder menupunktet Websites i venstremenuen

• Herefter aktiveres ADFS login ved afkrydsning i checkboksen og ADFS metadataurl indtastes:

Image
Indsæt Metadataurl til opsætning af ADFS integration

Opsætning af AD i egen organisation

En intern administrator skal lave en ændring i organisationens AD.

Der skal opsættes et Relying Party Trust til FirstAgenda Publication.

Her skal:

• Realm sættes til websites URL. F.eks.: https://dagsordener-internt.minkommune.dk

• Bemærk https og ingen ”/” til sidst

• Der skal opsættes 2 claims: Name, Email

Følgende skærmbilleder viser, hvordan dette gøres:

• Step 1:

Image
Opsætning af Relying Party Trust i ADFS

• Step 2 : Indsæt websitets URL og klik  Next

Image
Indsæt website url i Relying Party Trust i ADFS

• Step 3: Afcheck ud for AD FS profile > Next

Image
Sæt flueben i ADFS i Relying Party Trust i ADFS

• Step 4: Forsæt med > Next

Image
Tryk på fortsæt ved Configure Certificate i opsætningen af Relying Party Trust Wizard i ADFS

• Step 5: Afkryds boksen "Enable support for the WS-...." og indsæt websitets URL > Next

Image
Sæt flueben i Enable Support og indsæt website url

• Step 6: Forsæt med > Next

Image
Tryk fortsæt under Configure Identifiers

• Step 7: Forsæt med > Next

Image
Sæt flueben i Nej til at konfigurere multifaktor login nu og tryk fortsæt

• Step 8: Forsæt med > Next

Image
Vælg authorization rules

• Step 9: Edit Claim Rules > Add Rule

Image
Rediger i Claim rules

• Step 10: Fortsæt med > Next

Image
Tilføj transform claim rule wizard

• Step 11: Angiv navn

Image
Konfigurer regel for claims

• Step 12: Fortsæt med > Next

Image
Vælg regel skabelon til claims i ADFS

• Step 13:

Image
Tilføj email claim

• Step: Afslut med > OK

Image
Afslut opsætning af ADFS med tryk på OK