Hvordan ændrer jeg sorteringsrækkefølgen på grupperinger?

Sådan ændrer du sorteringsrækkefølgen på grupperinger

1. Log ind på administrationsiden (https://admin.agendapublication.dk).

2. Klik på "Dagsordener" i venstremenuen og gå til "Grupperinger".

3. Tryk på "Aktivér grupperingsfunktion" og opret de ønskede grupperinger.

4. I kolonnen "Sortering" er der et tal. Dette tal kan ændres til den ønskede placering i rækkefølgen ved at indtaste placeringen, f.eks. "2", og derefter trykke på Enter.

Image
Sortering

Den valgte sorteringsrækkefølge vil nu blive afspejlet i "Udvalg"-kolonnen på forsiden.