Punktrækkefølgen - Kan jeg ændre den?

Ja, når du har oprettet et møde manuelt i FirstAgenda Prepare, kan du godt ændre i punktrækkefølgen på din dagsorden.

Sådan ændrer du rækkefølgen på punkterne

• Klik på den blå pil under "ikke frigivet" på Mødeoversigten ud for det møde, hvor du vil ændre punktrækkefølgen

Image
Blå pil ud for de ikke-publiserede møder

• Placér 'musen' på det punkt, som du vil flytte

• Hold venstre museknap nede på punktet og træk det hen til den ønskede placering

Image
Punktrækkefølgen ses i venstre side

Bemærk: Husk at tilpasse punktnumrene efter du har flyttet rundt på rækkefølgen. Du tilpasser punktnumrene ved at trykke på knappen Sortér (fungerer kun ved hele tal 1,2,3). Du kan også klikke på punktnummeret og manuelt tilpasse nummeret.