Publicerings API - hvilke indstillinger kan jeg lave?

Sådan finder du indstillingerne for integrations API'et

• Log ind i FirstAgenda Prepare som administrator

• Klik på Publicerings API i venstremenuen

Startdato for publicering

Image
Startdato for publicering ses og ændres i øverste felt

Ud for feltet Startdato for publicering vælger du allerførst den dato, hvorfra dagsordner skal publiceres fra FirstAgenda. Klik på Gem for at gemme datoen.

Hvis ikke du sætter en startdato, så vil alle dagsordener tilbage i tid blive tilgængelig i API'et og dermed tilgængelig til eventuelt visning på en hjemmeside eller intranet.

Tilføj eller fjern udvalg til hjemmeside

Image
Oversigt over de forskellige udvalg til hjemmeside

Klik på "Redigér" for at tilknytter de udvalg, som du ønsker skal præsentere dagsordner på jeres hjemmeside.

Som udgangspunkt vil der ikke blive vist titler på lukkede punkter, men kun titlen "Lukket punkt" fremgår. Hvis du gerne vil have lukkede titel vist på hjemmesiden, vælger du at sætte flueben under kolonnen "Vis titel på lukkede punkter".

Sæt ligeledes et flueben i feltet under "Vis beslutning på lukkede punkter", hvis beslutningen på det lukkede punkt skal fremgå på jeres hjemmeside.

Image
Under "rediger" kan man tilføje og fjerne udvalg

Bemærk: at lukkede punkters indhold (sagsfremstilling og bilag) ikke vil blive vist på hjemmesiden.