Hvad gør jeg, hvis en bruger er medlem af flere organisationer, men kan kun se én organisation, når vedkommende logger ind?

Det kan ske, at en bruger er medlem af flere organisationer, men kun kan se én organisation, når vedkommende logger ind. Det kan eksempelvis være, at en bruger bliver tilføjet til en ny organisation og ikke længere kan se den/de gamle organisationer som vedkommende er medlem af. Det skyldes, at brugeren allerede har en eksisterende bruger i FirstAgenda Prepare, men er kommet til at lave flere kontoer.

Det sker typisk, hvis brugeren har flere e-mailadresser i spil, eksempelvis en Gmail og en Outlook-mail. Lad os sige, at brugerens konto er tilknyttet Gmail’en, og Gmailen er brugernavnet. Hvis brugeren så modtager en invitation til en ny organisation gennem vedkommendes Outlook-mail, og brugeren logger ind med Outlook-mailen, laver brugeren i virkeligheden en helt ny brugerkonto. Derfor kan brugeren ikke se alle sine organisationer på kontoen hvor Outlook-mailen er brugernavnet, fordi de øvrige organisationer er tilknyttet den brugerkonto hvor Gmailen er brugernavnet. 

Hvad gør jeg så?

Sker ovenstående, skal du kontakte brugeren og få denne til at bekræfte, at han/hun stadig kan tilgå den/de gamle organisationer ved at logge ind med den konto som har Gmail som brugernavn. Når det er bekræftet, skal du slette den nye bruger (kontoen med outlook mailen som brugernavn) og sende invitationen på ny, helt på samme måde som du gjorde første gang. 

Gør desuden brugeren opmærksom på, at når brugeren bekræfter invitationen og logger ind, skal det være med brugerens eksisterende bruger (kontoen med Gmailen som brugernavn).

Oplever I øvrige udfordringer, er I velkommen til at kontakte supporten.

 

OBS. Brugerens brugernavn er nødvendigvis ikke en mailadresse - brugeren kan have valgt et selvvalgt brugernavn. Det vigtige er, at brugeren benytter de login oplysninger, som passer til den eksisterende bruger.