Hvad er brugeradministrationssiden?

Brugeradministrationssiden er en ny platform til administration af brugere.

Platformen sikrer en fælles og mere ensartet login- og brugeradministration for vores produkter FirstAgenda Prepare og FirstAgenda Live.

Med brugeradministrationssiden skal du som bruger ikke længere huske på to forskellige logins, men vil have samme  login til både FirstAgenda Prepare og FirstAgenda Live.

Du bliver automatisk ført over til brugeradministrationssiden, når du opretter nye brugere og når du skal ændre i brugeroplysninger