Hvordan tilføjer jeg et medlem til et møde?

Medlemmer tilføjes automatisk til et udvalgsmøde, når de tilføjes som medlem til det pågældende udvalg. Men du kan også tilføje yderligere medlemmer til et enkelt eller til flere møder.

Sådan tilføjer du et eksisterende medlem til et møde

• Gå ind på det pågældende møde

• Klik på fanen Planlæg

• Under Mødemedlemmer vælger du Tilføj eksisterende. Her kan du tilføje blandt de af udvalgets mødedeltagere, der endnu ikke er tilføjet mødet

• Når medlemmet er tilføjet, kan du efterfølgende klikke på Rediger og opsætte indstillinger for mødemedlemmet, fx redigere i navn og mailadresse samt definere medlemmets møderolle

Image
Tilføjelse af medlemmer til et punkt

Sådan tilføjer du et nyt medlem til et møde

• Ønsker du i stedet at oprette en ny mødedeltager til det pågældende møde, vælger du under Mødemedlemmer Opret

• Når den nye mødedeltager er oprettet, kan du efterfølgende klikke på Rediger og opsætte indstillinger for mødemedlemmet, fx navn, mailadresse samt definere medlemmets møderolle.

Image
Oprettelse af medlem til punkt