Hvordan opretter jeg en møderolle?

Som administrator har du mulighed for at oprette og administrere møderoller som f.eks. "Stedfortræder". På det enkelte møde kan medlemmet tildeles en møderolle fra listen.

1. En møderolle oprettes under menupunktet Konfigurer

2. Klik herefter på Møderoller. Til venstre fremgår de aktuelle møderoller, mens den valgte møderolle fremgår til højre.

Image
Opret møderolle

3. Klik på en aktuel møderolle for at redigere eller opret en ny møderolle ved at klikke på Opret ny

• Angiv navnet på den nye møderolle og klik Opret

• Nu er møderollen oprettet, og du kan nu redigere møderollens funktioner. Det er her du afgør, hvorvidt møderollen skal have mulighed for at:

• At deltage i afstemning på mødet

• At foretage beslutninger på mødet

• At ønske mødekladde tilsendt for mødet

• At ønske resumé af mødet efter afholdelse af mødet

4. Tildel møderollen ovenstående funktioner ved at aftjekke i boksene som vist nedenfor:

Image
Funktioner tilknyttet en møderolle

5. Afslut oprettelsen af møderollen ved at klikke på Gem ændringer