Hvordan søger jeg en habilitetsvurdering ?

Sådan søger du en habilitetsvurdering:

• Vælg først det møde, hvorpå du vil søge om en habilitetsvurdering

• Klik på det specifikke punkt du ønsker at søge habilitet på

Image
Klik på et specifikt punkt

• Du vil nu kunne se et plus nederst i venstre hjørne. Klik på dette og følgende valgmuligheder vil komme frem:

Image
Klik på habilitetsvurdering

• Klik på Habilitetsvurdering.

• Der vil nu komme følgende dialogboks, hvor du skal skrive en note med begrundelsen for din habilitetsvurdering.

Image
Skriv en habilitetsvurdering

• Husk dernæst at klikke "Søg habilitetsvurdering".

Du har nu fået søgt om en habilitetsvurdering på et bestemt punkt på dagsordenen for mødet.