Hvordan skifter jeg mit profilbillede?

I Live du mulighed for at tilføje eller skifte dit profilbillede.

Sådan skifter du dit profilbillede

• Log ind på app.agendalive.dk

• Klik på dit profilbillede/initialer øverst i højre hjørne

• Klik på Profil

Image
Kilk på profilbilledet i højre hjørne

• Klik nu på Redigér bruger nederst i højre hjørne

• Du bliver nu ført videre til brugeradministrationssiden, hvor du kan foretage ændringer

• I toppen under Profilbillede har du mulighed for at tilføje et profilbillede eller at skifte dit nuværende profilbillede

Image
Skift profilbillede

• Klik på Skift profilbillede og klik derefter på Vælg billede

• Du kan nu vælge et billede som du har liggende på din computer. Klik på Åben

• Du kan nu flytte rundt og zoome ind/ud på billedet. Klik på Gem når du er tilfreds.
Image
Rediger profilbillede

• Du har nu skiftet dit profilbillede

Image
Profilbillede er skiftet