FirstAgenda Live Public API - Dataoverførsel fra Live til Elements Møte-modul

Hvordan fungerer integrationen mellem FirstAgenda Live og Elements Møte?

Vejledningen her skitserer kort, hvordan FirstAgenda Live’s Public API fungerer i samspil med Elements Møte.

Ønsker du at høre mere om opsætningen af integrationen, så tag kontakt til din primære kontaktperson hos FirstAgenda eller skriv til support@firstagenda.dk

FirstAgenda Live Public API

API’et, der er tilknyttet FirstAgenda Live, giver kunder med Elements sak/arkiv-løsningen mulighed for at overføre data fra Live til Elements Møte. En korrekt konfigureret integration er nødvendig for at opnå alle fordelene ved integrationen.

Authentication

For at autentificere med det FA Live Public API kræves der en gyldig adgangstoken. Autentifikationen bruger OIDC ved hjælp af klientoplysningerne. Set fra et brugerperspektiv fungerer integrationen groft sagt i denne rækkefølge:

Image
FirstAgenda Live Public API

Processen starter, når administratoren i FirstAgenda Live afslutter et punkt på dagsordenen ved at klikke på “Afslut” og derefter klikker på knappen “Overfør”. Det trigger selve webhooket, og giver altså besked til Elements-komponenten om, at der nu er sket en ændring. Elements-komponenten lytter hele tiden efter webhook-events, så når den modtager et webhook-event, så sender komponenten en anmodning til FA Live Public API’et for at hente data. FA Live Public API’et håndterer derefter anmodningen og returnerer data til Elements-komponenten som herefter opdaterer elementerne i Elements med den data som FA Live Public API’et returnerer med.

Sekvensdiagrammet inkluderer ikke autentificeringsflowet. Sekvensdiagrammet forudsætter, at du har en gyldig adgangstoken inkluderet i dine anmodninger.