FirstAgenda Publication - Release 2023.10

Inlagt av Andreas tis, 10/17/2023 - 08:57

I den här produktoptimeringen för FirstAgenda Publication har vi fokuserat på flera förbättringar av tillgängligheten.

• Text som är märkt med <a>-taggen understryks nu: Text, inklusive länkar, kan nu understrykas om texten är "innesluten" i en <a>-tagg när texten infogas. Syftet här är att göra det lättare att läsa, särskilt för färgblinda.

• "Gå till innehåll" visas som den första interaktiva knappen när du använder "tab"-knappen: Om du använder tabulatortangenten när du navigerar genom sidan, kommer den första knappen som markeras att vara "Gå till innehåll". Om du sedan trycker på "enter" tas du antingen till sökrutan eller e-postfältet, beroende på om du är på framsidan eller på "prenumerera på urval".
    • På framsidan länkas du till sökrutan.
    • På prenumerationssidan länkas du till e-postfältet.