FirstAgenda Publication - 2023.08

Inlagt av Andreas fre, 09/22/2023 - 14:36

I denna version av FirstAgenda Publication har mer information lagts till i Publication API, flera säkerhetsåtgärder har vidtagits och en teknisk uppgradering har gjorts av administrationsdelen.

• *Utökning av Publication API
    Nu visas mötesnamn, kommitté och plats för ett möte.

• Förbättrad säkerhet
    Generella säkerhetskorrigeringar och optimeringar har utförts i produkten.

• Teknisk uppgradering
    Administrationsdelen och alla tjänster har fått en teknisk uppgradering

*Utvidningen av Publication API är inte synlig för medborgaren, men används av streamingleverantörer.