Hur skickar jag om en inbjudan till flera användare samtidigt?

Om inbjudan till FirstAgenda Prepare har gått förlorad för flera av dina användare har du möjlighet att skicka om en inbjudan till flera användare samtidigt.

Så här skickar du om en inbjudan till flera personer samtidigt:

• Klicka på "Användare" i vänstermenyn i Prepare.

• Klicka på "Visa status för alla användare" i det högra hörnet. Du kommer nu att omdirigeras till användaradministrationen.

• Klicka nu på "Inbjudningar" i vänstermenyn på användaradministrationssidan. Här finns en lista med användare som har fått en inbjudan skickad till sig, men som inte har använt länken i inbjudningsmailet.

Bild
Klicka sedan på 'Inbjudningar' i vänstermenyn

• Klicka på initialerna bredvid de användare som ska få sin inbjudan skickad på nytt, så de markeras med en blå bock.

• En blå ruta visas längst ner på skärmen. Klicka på "Skicka igen".

Bild
 Klicka på "Skicka igen".

• Du har nu skickat om inbjudan till flera användare samtidigt, och användarna kommer att få ett nytt inbjudningsmail i sin inkorg.