Vilka loggar kan jag ladda ner?

Du kan ladda ner en mängd olika loggar i FirstAgenda Prepare - Vissa finns direkt i Prepare, medan andra loggar hittar du i användaradministrationen. Fortsätt läsa för att få en översikt över loggar och var du hittar vilka loggar.

Loggar i Prepare

• Klicka på 'Inställningar' i vänstermenyn i Prepare.

• Skrolla ända ner till botten av sidan där du hittar översikten över loggar.

Bild
Loggs

Följande loggar kan du ladda ner direkt i Prepare:

• Ladda ner lista över användarrättigheter.

• Ladda ner användarlista.

• Ladda ner inloggningar.

• Ladda ner åtkomst till material.

• Ladda ner lista över tillagda och borttagna utvalgsrättigheter.

• Ladda ner administratörslista.

• Ladda ner lista över tillagda och borttagna administratörer.

• Ladda ner lista över ändringar på organisationsnivå.

• Ladda ner utvalslista med tillagda och borttagna inställningar.

Klicka på den blå 'Ladda ner'-knappen bredvid den logg du vill ladda ner.

Loggar i användaradministrationen

Loggar relaterade till användare hittar du i användaradministrationen.

• Klicka på 'Inställningar' i vänstermenyn i Prepare.

• Klicka sedan på 'Redigera organisation' bredvid organisationsnamnet.

Bild
'Redigera organisation'

• Du blir nu omdirigerad till användaradministrationen. Klicka på 'Loggar' i vänstermenyn.

• Du får nu en översikt över loggar som kan laddas ner i användaradministrationen.

Bild
Loggar

Följande loggar kan du ladda ner i användaradministrationen:

• Ladda ner användarlista.

• Ladda ner inloggningar.

• Ladda ner administratörslista.

• Ladda ner lista över tillagda och borttagna administratörer.

Klicka på 'Ladda ner' bredvid den logg du vill ladda ner.