Vad är användaradministrationssidan?

Användaradministrationssidan är en ny plattform för hantering av användare.

Plattformen säkerställer en gemensam och mer enhetlig inloggnings- och användaradministration för våra produkter FirstAgenda Prepare och FirstAgenda Live.

Med användaradministrationssidan behöver du som användare inte längre komma ihåg två olika inloggningsupplysningar, utan kommer att ha samma inloggning för både FirstAgenda Prepare och FirstAgenda Live.

Du kommer automatiskt till användaradministrationssidan när du skapar nya användare och när du behöver ändra användarinformation.