Publicerings API - vilka inställningar kan jag göra?

Så hittar du inställningarna för publicerings API

• Logga in i Prepare som administratör

• Klicka på "Publicerings API" i vänstermenyn

Startdatum för publicering

Bild
Startdatum för publicering kan ses och ändras i det översta fältet

Bredvid fältet Startdatum för publicering väljer du först det datum från vilket dagordningar ska publiceras från Prepare. Klicka på Spara för att spara datumet.

Om du inte anger ett startdatum så kommer alla möten bakåt i tiden att vara tillgängliga i API:et och därmed tillgängliga för eventuell visning på en hemsida eller intranät.

Lägg till eller ta bort instanser på hemsidan

Bild
Översikt över de olika valen för webbplatsen

Klicka på "Redigera" för att lägga till instanser, som ni önskar ska presentera dagordningar på er hemsida.

Som utgångspunkt visas inte titlar på slutna punkter, utan bara titeln "Slutan punkt" visas.

Om du vill att en sluten titel ska visas på webbplatsen markerar du kryssrutan under kolumnen "Visa titel på slutna punkter". Markera även rutan bredvid "Visa beslut om slutna punkter" om beslutet på den slutna punkten ska visas på din webbplats.

Bild
Under "redigera" kan du lägga till och ta bort val

Notera: att slutna punkters innehåll (ärende och bilaga) inte vill syns på webbplatsen.