Hur skickar jag en användare en länk till ett nytt lösenord?

Som administratör och mötessekretera har du möjlighet att skicka en användare en länk till ett nytt lösenord.

Så här skickar du en användare en länk till ett nytt lösenord:

• Logga in på web.firstagenda.com

• Klicka på 'Användare' i vänstermenyn

• Hitta och klicka på användaren som du vill skicka länken till

• Klicka på 'Redigera' i det övre högra hörnet. Du blir nu omdirigerad till användaradministrationen

• Skrolla ner till botten av sidan och klicka på den blå knappen 'Skicka länk för nytt lösenord'

Bild
Klicka på knappen 'Skicka länk till nytt lösenord'

• Du har nu skickat en länk till ett nytt lösenord till användaren. Användaren kommer att få ett e-postmeddelande med länken.