Hur rösta jag på en punkt?

Det är administratörens uppgift att starta en omröstning.

När du röstar på en punkt kommer din skärm att se ut så här:

Bild
Härifrån klickar du på knappen "Omröstning pågår" för att avge din röst.

Härifrån klickar du på knappen "Omröstning pågår" för att avge din röst.

Bild
Ändra röst

När du väl har klickat på omröstningen har du möjlighet att rösta för, avstå att rösta eller rösta emot. Du kan läsa vilket förslag som har gjorts och vem som har gjort just detta.

Bild
Ändra röst

I exemplet ovan röstades för förslaget. Ikonen blir gul när du avstår att rösta och rött när du röstar emot förslaget.

Så länge omröstningen är öppen kan du ändra din röst, vid att klicka på "Ändra röst".