Hur lägger jag till en genväg till app.agendalive.dk på iPad?

Du har möjlighet att skapa en genväg till webbversionen av Live på startsidan på din iPad.

Så här lägger du till en Live-genväg på din iPads startsida

• Öppna Safari på din iPad.

• Sök efter app.agendalive.dk.

Bild
Sök efter app.agendalive.dk.

• Klicka på den lilla ikonen till höger om sökfältet högst upp på sidan.

• Klicka på "Lägg till på hemskärmen".

Bild
Klicka på "Lägg till på hemskärmen".

• Skriv in vad genvägen ska heta och klicka på "Lägg till".

Bild
Skriv in vad genvägen ska heta och klicka på "Lägg till".

Nu har du lagt till en genväg till app.agendalive.dk och den kommer att finnas på din iPads startsida.

Bild
Nu har du lagt till en genväg till app.agendalive.dk

När du klickar på genvägen kommer Safari att öppnas och du kommer att tas direkt till app.agendalive.dk där du kan logga in.