Vilka organisationsinställningar kan jag ändra på?

Det finns olika inställningar du kan ändra på din organisation i FirstAgenda Live. Du kan ändra logo, namn och språk.

• Klicka op Inställningar i vänstermenyn

• Härefter klicka på Organisationsinställningar

Bild
klicka på Organisationsinställningar

• Du kan välja att sätta inn en logo eller byte logo vid att klicka på Välj bild og hitta den bild du vill använda från din dator

• Klicka på "Redigera organisation" för att ändra övriga organisationsinställningar. Du kommer nu att omdirigeras till användaradministrationen där du kan göra ändringar.

Bild
Du kommer nu att omdirigeras till användaradministrationen där du kan göra ändringar.

På organisationen kan du ändra:

• Organisation:
    • Organisationsnamn
    • Språk
    • Tidszon

• Inloggning:
    • Antal dagar mellan lösenordsändringar
    • Antal tillåtna felaktiga inloggningar
    • 2-faktorsinloggning

• Support:
    • Support e-mail
    • Supporttelefon
    • Supporthemsida
    • Namn på supportansvarig

När du har gjort dina organisationsändringar klicka på spara för att spara dem.