LetDialog 2 - Vedlegg worddokument samt diverse andre optimaliseringer

Submitted by Andreas on tor, 20/06/2024 - 10:42

Bilete
LetDialog 2 Logo

Merk: Denne produktopdateringen er til den nye versjonen av LetDialog.

Den nyeste produktopdateringen til LetDialog inneholder en rekke nye muligheter, inkludert at du nå kan vedlegge word-dokumenter i en dialog. Det er også endringer når du oppretter passord ved bruk av e-post og passord, samt diverse andre optimaliseringer og feilrettinger.

Nye funksjoner

• Du kan nå vedlegge word-dokumenter: LetDialog støtter nå word-dokumenter (.Docx), og du kan derfor sende og vedlegge word-dokumenter i dine dialoger.

• Opprett passord samtidig med aksept av lovgrunnlag: Hvis du blir opprettet via påloggingsmetoden e-post og passord, vil du nå bli bedt om å opprette passordet ditt samtidig med at du aksepterer lovgrunnlaget. Tidligere måtte man bruke en engangskode som ble sendt til e-post. Dette er ikke lenger gjeldende.

Forbedringer

• Oppdatert sikkerhet: Sikkerheten er blitt optimalisert og forbedret rundt om i produktet.

• Ikke mulig å lagre dato i fortiden: Ved statusmelding er det ikke mulig å lagre en dato i fortiden.

• Velg mellom aktive AD-påloggingssesjoner: Ved AD-pålogging må man heretter velge mellom aktive AD-påloggingssesjoner i nettleseren eller logge inn med en ny.

• Oppdatering av passord: Hvis man logger inn med e-post og passord og ønsker å oppdatere passordet sitt under profilinnstillinger, vil man heretter bli videresendt til LetDialogs påloggingsplattform.

Feilrettelser

• Rettelse av FKO-synkronisering: FKO-synkroniseringen har fått rettet en feil som gjorde at deaktiverte FKO-organisasjonsenheter ikke ble aktive i LetDialog igjen, selv om de var merket som aktiv i FKO.

• Inntastingsfelt fungerer igjen i appen: På telefoner med iOS 15.8 eller lavere var det en feil som gjorde at man ikke kunne taste i inntastingsfeltene, for eksempel e-postfeltet ved pålogging. Dette er nå rettet.

• Sletting og gjeninvitasjoner fungerer igjen: Det har vært ulike feilscenarier i forbindelse med sletting og gjeninvitasjon av slettede brukere. Disse er nå rettet.

NB: Denne versjonen er tilgjengelig på alle plattformer: web, iOS og Android.