LetDialog 2 - Nye forbedringer og rettelser

Submitted by Andreas on tor, 16/05/2024 - 11:22
Bilete
LetDialog 2 Logo

Merk: Denne produktopdateringen er til den nye versjonen av LetDialog.

I den nyeste versjonen av LetDialog er det gjort en rekke forbedringer og rettelser som du kan lese mer om nedenfor.

• Endringer i appen for iOS og Android: Ved statusmelding er dato- og tidsvelgerens utseende nå satt etter telefonens egen brukergrensesnitt.

• Ikon ved aksept av lovgrunnlag: Ved aksept av lovgrunnlag er det lagt til et lite ikon på akseptknappen som snurrer rundt for å vise at neste side holder på å laste inn.

• Valideringsfeilmelding: Ved manuell opprettelse av enheter er det lagt til en valideringsfeilmelding dersom man ikke skriver inn et navn eller har valgt en enhet.

• Forklaring av låseikon fjernet for organisasjonsadministratorer: Forklaring av låseikon skjules for organisasjonsadministratorer, da de har tilgang til alle enheter.

• Varsling av dialogansvarlig: Dialogansvarlige varsles etter 90 dager hvis det ikke har blitt sendt meldinger i en dialog.

NB: Denne versjonen er tilgjengelig på alle plattformer - web, iOS og Android.