FirstAgenda Publication - Versjon 2022.1

Submitted by Emilie on ons, 12/01/2022 - 20:24

Fremover kan du utsette publisering av dit møte.

Dette betyr at du kan sette det slik at dit møte f.eks. først vises i Publication 2 timer etter at du har trykket på Publiser-knappen i Prepare.

Du kan velge å utsette møter pr. utvalg eller generelt for alle utvalg. Du setter det opp i administrasjonsmodulen til Publication.

Administrasjonsdel:

• Det er nå mulig å velge språk pr. nettsted inne i administrasjonsdelen
  • Utvalg er nå sortert korrekt alfabetisk

FEJLRETTELSER:

• Vi håndterer om to utvalg har samme navn
  • Data fra manuelle møter i Prepare ble ikke vist riktig – de er nå rettet.