FirstAgenda Publication - Release 2023.10

Submitted by Andreas on tys, 17/10/2023 - 08:58

I denne oppdateringen av FirstAgenda Publication har vi fokusert på en rekke forbedringer når det gjelder tilgjengelighet.

• Tekst merket med <a>-taggen blir nå understreket: Tekst, inkludert lenker, kan nå understrekes hvis teksten er "omgitt" av en <a>-tagg når teksten settes inn. Målet her er å gjøre det enklere å lese, spesielt for personer som er fargeblinde.

• "Gå til innhold" vises som den første interaktive knappen når du bruker "tab"-tasten: Hvis du bruker tabulatortasten når du navigerer gjennom siden, vil den første knappen som markeres, være "Gå til innhold". Når du deretter trykker på "enter", blir du tatt til henholdsvis søkeboksen eller e-postfeltet, avhengig av om du er på forsiden eller på "abonner på utvalg".
    • På forsiden lenkes det til søkeboksen.
    • På abonnementssiden lenkes det til e-postfeltet.