FirstAgenda Prepare - Utvidelse av søkefunksjon samt optimaliseringer

Submitted by Andreas on tys, 21/05/2024 - 11:42

I den siste produktopppdateringen til FirstAgenda Prepare har vi arbeidet med en utvidelse av søkefunksjonen når man befinner seg i lesedelen av Prepare. I tillegg har vi gjort en rekke optimaliseringer og feilrettinger som dere kan lese mer om nedenfor.

Lesedelen av FirstAgenda Prepare

• Utvidelse av søk: Vi har utvidet søkefunksjonen i lesedelen av Prepare. Det er nå mulig å søke innenfor et helt spesifikt datointervall eller innenfor ett av de forskjellige forhåndsdefinerte tidsintervallene. Samtidig har selve søkefunksjonen fått et nytt layout, og du kan se hvordan det ser ut på de vedlagte bildene nedenfor.

Bilete
Søkning foruddefineret
Bilete
Søkning datointerval

Last ned “Kun dette dokumentet” eller “Alle dokumenter i dette punktet”: Ved nedlasting av et dokument vises nå dokumentnavnet, f.eks. “Kelds_viktige_arkiv.pdf” i stedet for det anonymiserte document.pdf.

Administrasjonsdelen av FirstAgenda Prepare

• Sortering på møtetidspunkt i møteoversikten: Det hadde sneket seg inn en feil i forhold til sortering på møtetidspunkt i møteoversikten. Denne feilen er nå rettet, slik at sorteringen igjen fungerer.

• Visningsfeil ved redigering av lukket møte: Når du redigerer i et lukket møte, vil låsen nå vises korrekt.

• Telleren på et lukket punkt/vedlegg viste feil: Det hadde sneket seg inn en feil på telleren som indikerer hvor mange møtedeltakere som har tilgang til å se det lukkede punktet. Feilen var kun en grafisk feil og oppstod kun under fanen “Innstill”, men er nå rettet slik at telleren viser likt på både punkt- og vedleggsnivå.

• Knappen “Slett” under utvalg er endret til “Deaktiver”. Vi har endret knappen "Slett" under utvalg og erstattet den med knappen "Deaktiver". Dette er mer beskrivende, da utvalget ikke slettes, men deaktiveres.

• Tilknytt brukere i konsern: Hvis en bruker er deaktivert i en organisasjon, men aktiv i andre av konsernets organisasjoner, så fremstod brukeren som aktiv i organisasjonen under funksjonen “Tilknytt bruker til organisasjon”. Dette er nå rettet, slik at brukerens aktivitetsstatus nå er korrekt for den spesifikke organisasjonen.

Logs

• Lenke til brukerlogger fra “Innstillinger” i Prepare: Ved overskriften "Logger" i innstillinger i administrasjonsdelen av Prepare, vil det nå være en lenke med teksten "Gå til brukerlogger". Dette er en direkte lenke til de brukerrelaterte loggene som ligger i brukeradministrasjonen.

• 504 Gateway Time-out: Nedlasting av loggfilen “Last ned tilgang til materiale” ga feil 504. Dette skyldtes at den forsøkte å laste ned alt materiale. Nå laster den kun ned materiale for de siste 30 dagene, og feilen vil dermed ikke oppstå lenger.