FirstAgenda Prepare - Stor oppdatering

Submitted by Emilie on fre, 08/04/2022 - 17:38

Webadmin

Fjern brukere fra lukkede vedlegg

Det er nå mulig å stenge personer ute fra lukkede vedlag, på samme måte som det er mulig å ha helt lukkede saker. Det vil si at hvis du har en åpen eller lukket sak med et lukket vedlegg, så kan du klikke på hengelåsen og fjerne de brukerne som ikke skal se vedlegget.

Som annonsert i vårt månedlige nyhetsbrev, så avholder vi et webinar i starten av mai hvor vi gjennomgår hvordan du håndterer og styrer tilgangen til fortrolig materiale i FirstAgenda Prepare på flere forskjellige nivåer. Her vil vi også vise den nye funksjonen med å fjerne brukere fra lukkede saker.

Publiser møter med saker uten innhold (opprettet i Prepare)

Knappen «gå til publisering» er nå aktiv i det møtet er opprettet i FirstAgenda Prepare. Det betyr at de møter som utelukket består av saker uten innhold vil kunne publiseres, uten at du skal gå inn på en av sakene å legge til et tomt mellomrom eller lignende.

Ny loggliste - administrator

Det er kommet en ny loggliste under ”Innstillinger”. Den heter «Last ned administratorliste” og ved å hente den kan man se alle aktive administratorer i orgainsasjonen, samt få oversikt over når de ble opprettet.

Rettelser relatert til det nye designet

Diverse smårettelser her og der i visningen, hvor det stadig dukket opp oransje fargeklatter opp.

Opprettet av: deleted user…

… sto det på en brukerprofil, hvis den administratoren eller dagsordenansvarlige som hadde opprettet brukeren var blitt slettet. Nå står det heller navnet på den slettede brukeren.

Lesedelen på web

Søk i en sak

(NB mangler på iPad)

Søk har blitt utvidet med et ekstra filter, slik at du kan stå på saksnivå og avgrense ditt søk til den saken du vil – det vil si både saken selv og tilhørende vedlegg.

Excel-knap (link) i lesedelen

(NB mangler på iPad)

Excel-knappen blir vist øverst til høyre på et dokument, hvis dokumentet er en excel-fil og innstillingen «Vis Last ned PDF på dagsordener» er aktivert. Innstillingen aktiveres/deaktiveres av en administrator under Innstillinger i venstremenyen.

FEJLRETTELSER

WEBADMIN-DELEN

• Søk etter ekstra deltakere
    Det er nå laget en optimert søkning etter ekstra deltaker, slik at vi ved søk alltid viser fornavnet først. Hvis du f.eks. skriver «Pet», så dukker både Peter og Petter opp først, fremfor de personene som har noe med Pet i sitt etternavn. Det er også innført utvidet treff, så man kan bla seg frem til alle brukere i søkeresultatet, og ikke kun 35.

• Ekstra materiale
    Som default kreves det nå at du velger http eller https når du oppretter en link under “Ekstra materiale” (da vil nemlig linken virke i lesedelen)

LESE-DELEN

• Møtet skiftet status til referat for tidlig (Kun relevant for manuelle møter)
    Når en dagsordenansvarlig skrev vedtak inn i et møte i lesedelen, skiftet møtet ved en feil status til referat, selv om referatet enda ikke var publisert. Status som referat slår først gjennom nå når vedtaket er publisert, og ikke før.

• Del kommentar
    Hvis man ville dele kommentar med alle i et utvalg, var det ikke mulig å velge både utvalgsmedlemmer og øvrige medlemmer samtidig. Det er nå mulig.

• Varsler fra åpne utvalg
    Hvis et åpent utvalg ble opprettet etter en bruker var opprettet, kunne ikke brukeren velge å få varsler fra utvalget, da det ikke var synlig på listen under varslingsinnstillinger. Nå er utvalgene synlige, og brukeren kan selv velge å melde seg på varsler