FirstAgenda Prepare - Søkeordsforslag i søk

Submitted by Andreas on tor, 05/09/2024 - 09:29

Søkeordsforslag når du bruker søk i FirstAgenda Prepare: I den siste oppdateringen av FirstAgenda Prepare har vi lagt til en ny funksjonalitet som viser en liste med søkeordsforslag når du bruker søkefunksjonen i FirstAgenda Prepare. Søkeordsforslagene blir valgt basert på de dokumentene du har tilgang til, og forslagene vises så snart du har skrevet inn minst tre bokstaver.

NB: Foreløpig er funksjonen kun tilgjengelig i nettversjonen på datamaskinen, men vi er i full gang med å utvikle funksjonaliteten til Prepare-appen for iPad.

Bilete
Søkning Prepare