FirstAgenda Prepare - Slutt med godkjennelsesvarslingen i appen på iPad

Submitted by Andreas on fre, 02/06/2023 - 09:36

En ny versjon av FirstAgenda Prepare-appen er blitt utgitt for iPad - Versjon 8.0.5 - der det er gjort en rekke optimaliseringer, som du kan lese mer om nedenfor:

• Slutt med "Godkjennelsesvarslingen" ved innlogging på iPad og ved bytte av organisasjoner: Du vil ikke lenger bli møtt av godkjennelsesvarslingen når du logger inn på iPad, eller når du bytter organisasjon på iPad.

• App og utlogging: Når du logger ut av appen, åpner nettleseren ikke lenger for å logge ut.