FirstAgenda Prepare - rettelser til brukeradministrasjon

Submitted by Emilie on fre, 02/02/2024 - 14:12

Brukeradministrasjon

• Tidssone - Grønland
    Når man velger tidssone for brukerens profil (også organisasjonens) i brukeradministrasjonen, står nå Grønland oppført som UTC-2.

• Administrator kan legge til og redigere profilbilder for brukere
    Når en bruker er opprettet, kan administrator nå legge til et profilbilde eller redigere et eksisterende bilde for brukeren. Brukeren kan selvfølgelig fortsatt legge til sitt eget profilbilde også.

Brukeropprettelse

• Invitasjonsflyt sjekker brukernavn
    Når en bruker som allerede har tilknyttet både en AD-pålogging og FA-pålogging (brukernavn) til sine organisasjoner, skal opprette en konto i en annen organisasjon hvor FA-pålogging brukes, vil brukeren, hvis de er logget inn med sin AD-pålogging, få forhåndsutfylt feltet med sitt eksisterende brukernavn i opprettelsesprosessen for den nye organisasjonen.