FirstAgenda Prepare - Rettelse av masse-tilknytning og øvrige små feilrettinger

Submitted by Andreas on tor, 26/09/2024 - 08:53

I den nyeste produktoppdateringen til FirstAgenda Prepare har vi rettet masse-tilknytningsfunksjonen slik at det ikke lenger er mulig hvis konsernet kun har én organisasjon tilknyttet. Vi har også rettet en feil i SMS-varslingene samt justert support-URL-en.

Les mer om rettelsene nedenfor.

• HTML-tegnkoder vises i stedet for æ, ø og å i SMS-varslinger ved publisering

Hvis SMS-varslinger var aktivert på en organisasjon, og en kommentar ble skrevet ved publisering, ble æ-ø-å vist som ulike tegnkoder i stedet for æ-øå. Dette er nå rettet slik at æ-ø-å vises korrekt i SMS-varslingene.

• "Tilknytt bruker" er synlig selv om det kun er én organisasjon i konsernet

Tidligere var "Tilknytt bruker"-knappen, som også er funksjonen vi kaller "Masse-tilknytning", synlig selv om det bare var én organisasjon tilknyttet konsernet. Dette har vi nå justert slik at det må være minst to organisasjoner i konsernet før knappen blir synlig og funksjonen kan brukes.

• Support-URL peker alltid på svensk supportsiden

Noen brukere kan ha opplevd at support-lenken pekte til den svenske versjonen av vår supportsiden. Dette er nå rettet, slik at supportsiden peker på det språket som samsvarer med språket i organisasjonen.