FirstAgenda Prepare - Optimaliseringer og feilrettinger

Submitted by Andreas on tor, 24/08/2023 - 10:00

Vi har de siste tiden arbeidet med en rekke forbedringer og optimaliseringer, inkludert både generelle ytelsesoptimaliseringer og ulike feilrettinger, som samlet skaper en mer smidig Prepare-maskin.

Nedenfor finner du oversikten over de ulike justeringene og feilrettingene som er blitt gjennomført.

Administrasjonsdelen

• Slettet invitasjon blir nå fjernet fra Prepare og Live
    Manuelt slettede invitasjoner blir umiddelbart fjernet fra Prepare – det samme gjelder automatisk slettede invitasjoner. En automatisk slettet invitasjon er en invitasjon som verken har blitt bekreftet eller sendt på nytt innen 37 dager. Feilen som førte til manglende sletting av invitasjoner har ført til en rekke spøkelsesbrukere. Det har deretter blitt gjennomført en omfattende sletting av disse spøkelsesbrukerne.

• Brukeradministrator kan nå endre brukernavn
    Det er nå mulig for brukeradministratoren å endre brukernavn for brukerne.

• Opprettelsesdato for en bruker blir ikke lenger oppdatert
    Ved opprettelse av en bruker settes en tidspunkt for når brukerinvitasjonen ble opprettet. Dette feltet blir deretter låst slik at det ikke kan endres i etterkant.

• Advarsel ved invitasjon av allerede opprettet bruker
    Hvis det allerede finnes en bruker med den oppgitte e-postadressen under invitasjonsopprettelsen, vil det komme en tydelig advarsel om at det allerede finnes en bruker med denne e-posten.

AD-brukere

• AD-brukere blir nå sendt videre til intern AD-innlogging
    I enkelte tilfeller har AD-brukere blitt møtt med en feilmelding etter å ha oppgitt sin AD-e-postadresse i opprettelsesprosessen. Denne feilen er nå rettet, slik at AD-brukerne nå vil bli sendt videre til sin interne AD-innloggingsside.

• AD-brukere mottar ikke lenger "Endre passord"-e-poster
    Noen av AD-brukerne som har blitt migrert fra Prepare til det nye brukeradministrasjonssystemet, har mottatt en e-post om å endre passord. Denne feilen er nå rettet, slik at AD-brukerne ikke lenger mottar slike e-poster.

Generelle optimaliseringer og feilrettinger

• Ytelsesoptimaliseringer
    Vi har dykket ned i selve kjernen og gjort en rekke justeringer. Disse justeringene bidrar ikke bare til å styrke løsningens ytelse, men også til å skape en mer stabil løsning.

• Lenker i e-post treffer nå målet presist
    Noen brukere kan ha opplevd at de havnet på forsiden av organisasjonen når de klikket seg inn på et spesifikt møte via en e-post. Denne feilen er nå rettet, slik at brukeren nå vil bli sendt direkte til det møtet som lenken i e-posten henviser til.

• Språk på møteoppretelsessiden
    Det valgte profil-språket vil nå også gjelde på den manuelle møteoppretelsessiden.

• Linjeskift i kommentar ved frigivelse av samlet referat
    Linjeskift i kommentarer vil nå også gjenspeiles i e-posten som sendes ved frigivelse av samlet referat.

• Invitasjonsspråk valgt som DK forblir DK
    Invitasjoner opprettet med språkinnstillingen "dansk" har etterpå blitt sendt på enten engelsk eller svensk. Denne feilen er nå løst, slik at språket forblir det valgte danske språket.